Kom tot rust op het terras van theeschenkerij NIJE SKOU


Dit uniek gelegen plekje in de Haskerveenpolder tussen koeien, schapen en Friese paarden biedt u in alle rust de gelegenheid om van uw koffie of thee te genieten aan het water!!

Ook een ontbijt met oa Fryske sûkerbôle, uitsmijter etc. is bij ons mogelijk. Speciaal bevelen we u onze overheerlijke eigengemaakte appel- en kwarktaart aan. U kunt bij ons ook terecht voor een lekkere kop soep, verse weidemelk, karnemelk, coupe ijs met slagroom, verse muntthee, tosti, fris, etc. Sinds 2009 is er ook een biertje of een glas wijn verkrijgbaar. Een bbq, stampotbuffet of iets dergelijks (mmv Keurslagerij Spijkerman) is ook mogelijk,

De openingstijden van de koffie- en theeschenkerij zijn hetzelfde als voor de fietspont, namelijk: 1 april t/m 30 april dagelijks van 10.00 uur - 18.00 uur, 1 mei t/m 15 sept. dagelijks van 10.00 uur - 20.00 uur, 16 sep. t/m 15 okt. dagelijks van 10.00 - 18.00 uur Voor groepen zijn er meerdere mogelijkheden.
U kunt hiervoor contact opnemen met Froukje van Keimpema 06-57430693

De fietsroute De Vier Pontjes Rond Joure
Deze route is verkrijgbaar bij Nije Skou, VVV Joure, Langweer, en St Nicolaasga. Een mooie route (rond 50 km) die u voert langs bos, weilanden en water.